Zákaznická podpora:+420605568844info@hudebnikum.cz

Bižuterie inspirovaná hudbou

Bižuterie k lidstvu patří již tisíce let. V naší moderní společnosti je bižuterie spíše záležitostí žen, ale i muž si může udělat radost náramkem či odznáčkem. Naše bižuterie je inspirovaná kouzelným světem hudby. Houslové a basové klíče, noty a hudební nástroje se staly múzou těchto kousků. Pojďte se s námi podívat na pár favoritů z blízka.

náhrdelník s houslovým klíčem a notami stříbrný_1 

 1. Náhrdelníky pro milovnice hudby

 Ať už hrajete na klavír či akordeon, milujete operu či zpíváte v kapele, v naší nepřeberné nabídce hudebních náhrdelníků si určitě vyberete. Pozoun, harfa, trsátko, baletka a mnoho dalších motivů – to vše najdete v kategorii hudebních náhrdelníků.

náhrdelník akordeon

 2. Náušnice

 Kdo by nemiloval měnit náušnice podle nálady. Dáváte přednost jemné eleganci nebo je libo něco extravagantnějšího? Noty, klavíry, flétny či housle – ať už si vyberete jakékoliv náušnice, dáte najevo, že hudba je smyslem vašeho života. 

náušnice s notami a houslovým klíčem srdce

3. Náramky

 Milovnice a milovníci náramků, pojďte se podívat na naši nabídku – kožené, gumičkové, kovové, ale i takové, které můžete doplňovat o další korálky. Vyberete si?


náramek s notami a houslovým klíčem

4. Prsteny

Srdce z houslového a basového klíče nebo raději kamínky?  

prsten s notami růžové zlato

5. Brože

 Brože se vrátily do módy a zdobí klopu nejednoho saka či jednobarevné šaty. Krásné, kamínky vykládané houslové klíče, klavíry, housle... je opravdu z čeho vybírat. Pokud máte raději něco decentnějšího, můžete si vybrat z odznáčků, které nejsou tak výrazné, ale zaujmou na první pohled.

brož houslový klíč

 6. Vlasové doplňky

 Skřipce do vlasů, sponky a gumičky zkrotí neposlušné prameny. Navíc udělají velkou parádu. Všechny naše vlasové doplňky zdobí motiv not či houslových klíčů. Vybrat si můžete i ozdobné sponky s houslemi.

sponka housle

 7. Přívěsky

 Také stále hledáte klíče? Ozdobte je hudebním přívěskem – poznáte je na první pohled a v tašce se vám budou lépe hledat. Skvěle se budou vyjímat i kabelce či batůžku.

 

přívěsek houslový klíč

Oslavte s námi MDŽ 20% slevou na bižuterii - platí na i na zlevněné produkty.

Zadejte kód MDZ2024 do kolonky slevový kód v prvním kroku objednávky. Akce platí do neděle 10.3.2024.